El Baluard
Revista d'informació local i de cultura de Sarral

>> Le coffre à outils technologiques et pédagogiquesdes enseignants de la formation professionnelle du Québec

Vostè està aquí : Inici » Notícies

>>Bases del concurs "Imatges" 2007

4 d'agost de 2007

Enguany el tema de Sarral està dedicat a la pagesia i el vi sarralencs

La revista El Baluard de Sarral convoca l’onzè Premi de Fotografia “Imatges” d’acord amb les següents bases:

1. Temes. Poden optar a aquest premi totes aquelles fotografies que tinguin com a tema la pagesia i el vi sarralencs (des de qualsevol punt de vista: la feina del camp, l’elaboració del vi i del cava, els edificis cooperatius...) o bé siguin de tema lliure.

2. Els treballs hauran de ser originals i inèdits.

3. Les fotografies, en color o blanc i negre (qualsevol tècnica), seran presentades en format 35x45 de dimensió màxima i 18x24 de mínima. No s’admetran a concurs les fotografies de format inferior o superior.

4. Caldrà presentar un màxim de quatre fotografies per tema reforçades amb cartolina (la mida més gran, 45x55) i escriure al dors el títol de la fotografia juntament amb el pseudònim o lema del concursant.

5. Categories. Hi haurà una sola categoria per a totes les edats.

6. Premis. Es premiarà el primer classificat i el finalista en cada tema. Els premis seran els següents: tema la pagesia i el vi sarralencs: primer, 180 euros, i finalista, 50 euros; tema lliure: primer, 180 euros, i finalista, 50 euros. La revista El Baluard farà públics tots els guanyadors en el número 150 així com es compromet a publicar-ne els originals classificats.

7. Tramesa d’originals. Les persones que optin a algun dels tres premis esmentats hauran d’adreçar els seus treballs, personalment o per correu certificat, a : Revista El Baluard, c/ Hospital, núm. 3 (o bé pl. Església, núm. 1)- 43424- Sarral. Caldrà presentar el treball signat amb un pseudònim o lema, juntament amb el nom del concurs i tema; a més, els concursants escriuran en un sobre tancat el pseudònim o lema a la part exterior i, dintre, les dades vertaderes de l’autor/a (nom i cognoms, adreça, telèfon, correu-e i DNI).

8. Termini. El termini de presentació dels treballs finalitza el dia 3 de novembre.

9. Jurat. Els treballs seran valorats per un jurat nomenat per la revista El Baluard, que resoldrà l’atorgament dels premis, els quals podran ser declarats deserts. El Jurat, la composició del qual es donarà a conèixer oportunament, desqualificarà els treballs que no s’avinguin a les bases del concurs. La decisió del jurat serà inapel•lable

10. Lliurament. Els premis es lliuraran a les instal•lacions de la Cooperativa Vinícola de Sarral durant la Fira de Sarral, en el transcurs de la qual El Baluard presentarà una exposició amb totes les fotografies participants.

11. Els originals premiats en aquesta edició passaran a formar part del fons de la Cooperativa Vinícola de Sarral. A més, El Baluard i la Cooperativa es reserven el dret de publicació o difusió de les fotografies premiades i, en qualsevol cas, sempre hauran de citar el nom de l’autor, el títol i el premi aconseguit. Els treballs no premiats podran ser recollits a l’ajuntament de Sarral entre els mesos de febrer i març de 2008. Qualsevol altra incidència no contemplada en aquestes bases serà resolta pel Jurat.

Organitza: Revista El Baluard

Amb el patrocini de: Cooperativa Vínícola de Sarral

I la col•laboració de: Ajuntament de Sarral


 
Sarral en Xarxa i El Baluard no es fan responsables de les opinions expressades pels diferents usuaris. La propietat de cadascun dels continguts de la web és del seu respectiu autor.

Web desenvolupada a partir d'SPIP (RECIT) per David Joanpere i Poblet. © Sarral en Xarxa, 2007