El Baluard
Revista d'informació local i de cultura de Sarral

>> Le coffre à outils technologiques et pédagogiquesdes enseignants de la formation professionnelle du Québec

Vostè està aquí : Inici » Notícies » Conca de Barberà

>>La revista ’Aplec de treballs’ a Raco.cat

31 de març de 2008
Autor(a) : 

La publicació que anualment edita el Centre d’Estudis de la Conca de Barberà ja es pot consultar en la seva totalitat a través de la web Raco.cat, essent l’accés lliure. S’han incorporat els últims números que faltaven per afegir. A més, l’entitat que pretén divulgar els coneixements i les investigacions del camp de ciències socials i naturals de la Conca celebrarà enguany els seu 30è aniversari de la seva fundació.

Aquests darrers mesos el portal d’internet RACO (Revistes Catalanes d’Accés Obert) ha acabat d’incorporar els darrers números de la revista anual del Centre d’Estudis de la Conca de Barberà, Aplec de Treballs. Amb aquesta iniciativa que ha portat a terme l’Institut Ramon Muntaner a través del Consorci de les Biblioteques Universitàries (CBUC) , la Biblioteca de Catalunya (BC) i el Centre de Supercomputació de la Generalitat, les investigacions publicades sobre la conca de Barberà seran més conegudes i utilitzades en altres recerques paral·leles.

Accés directe: www.raco.cat

Sobre la revista Aplec de treballs és una revista de divulgació històrica, etnològica, arqueològica i geogràfica de les diverses poblacions de la Conca de Barberà i rodalies. Són articles que estan escrits per estudiosos i investigadors de la zona. Amb aquesta tasca divulgativa, es pretén donar a conèixer l’activitat de l’Entitat així com constatar la missió en pro de la cultura de les nostres contrades. Aquesta revista vol portar un gra de sorra més a l’activitat de vertiginosa divulgació històrico-cultural de Catalunya, i espera ser una contribució més al conjunt de publicacions locals i comarcals del Principat.


 
Sarral en Xarxa i El Baluard no es fan responsables de les opinions expressades pels diferents usuaris. La propietat de cadascun dels continguts de la web és del seu respectiu autor.

Web desenvolupada a partir d'SPIP (RECIT) per David Joanpere i Poblet. © Sarral en Xarxa, 2007