El Baluard
Revista d'informació local i de cultura de Sarral

>> Le coffre à outils technologiques et pédagogiquesdes enseignants de la formation professionnelle du Québec

Vostè està aquí : Inici » Notícies » Conca de Barberà

>>El Punt edita un llibre sobre la Guerra Civil

8 de setembre de 2008

Aquest estiu diari el Punt ha editat el llibre: Imatges 1936-1939. La Guerra civil a les comarques tarragonines, en 276 pàgines es resumeixen els principals esdeveniments del conflicte i s’adjunten un gran nombre de fotografies.moltes d’elles inèdites o poc conegudes.

Entre la desena de col·laboradors n’hi ha dos de montblanquins, Andreu Mayayo i Artal, professor de la Universitat de Barcelona i Josep M. Grau i Pujol, president del Centre d’Estudis de la Conca de Barberà. Entre les imatges reproduïdes n’hi ha de Montblanc, del fons Baldrich de l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà: la baixada de les campanes de les esglésies,la destrucció de botigues i tallers de la plaça Major (al costat de l’ajuntament i la impremta Monmany). De l’Espluga de Francolí es reprodueix la coneguda sobre les brigades internacionals al Balneari Vil·la Engràcia.


 
Sarral en Xarxa i El Baluard no es fan responsables de les opinions expressades pels diferents usuaris. La propietat de cadascun dels continguts de la web és del seu respectiu autor.

Web desenvolupada a partir d'SPIP (RECIT) per David Joanpere i Poblet. © Sarral en Xarxa, 2007