El Baluard
Revista d'informació local i de cultura de Sarral

>> Le coffre à outils technologiques et pédagogiquesdes enseignants de la formation professionnelle du Québec

Vostè està aquí : Inici » Notícies

>>Nova edició dels premis "Imatges"

4 d'agost de 2007
Autor(a) : 

La revista El Baluard convoca l’onzena edició dels premis de fotografia “Imatges”. Enguany, aquest certamen presenta novetats destacables com són el canvi de dates i la variació en la temàtica.

En motiu del centenari de la Cooperativa Vinícola de Sarral, El Baluard ha cregut oportú dedicar enguany el tema Sarral a “la pagesia i vi sarralencs” i mantenir l’habitual tema lliure.

Conseqüentment, s’ha modificat el termini d’entrega dels originals el qual finalitzarà el 3 de novembre, passat el temps de verema. El lliurement dels premis es trasllada al desembre, durant la celebració de la tradicional Fira de Sarral. Aquest serà un dels actes de celebració del 25è aniversari de la nostra revista.

L’empresa patrocinadora en aquesta edició serà la mateixa Cooperativa. Podeu consultar-ne les bases a la web www.sarral.net/elbaluard.


 
Sarral en Xarxa i El Baluard no es fan responsables de les opinions expressades pels diferents usuaris. La propietat de cadascun dels continguts de la web és del seu respectiu autor.

Web desenvolupada a partir d'SPIP (RECIT) per David Joanpere i Poblet. © Sarral en Xarxa, 2007